LO docenten en studenten gezocht voor basketbal project

In navolging van het project over de wendsprong zijn we een nieuw project gestart dat gaat over basketbal. Want in basketbal heb je niet alleen met technische vaardigheden te maken maar ook met tactische vaardigheden. Spelers moeten met elkaar samenwerken. En dit vraagt wellicht een andere manier van kijken, dan naar een individuele activiteit als de wendsprong.

Ben je benieuwd waar jij naar kijkt tijdens het lesgeven in basketbal? Doe dan mee aan dit onderzoek en laat je kijkgedrag meten!

We zijn op zoek naar:

  • 4e jaars LO studenten
  • LO docenten met meer dan 10 jaar ervaring
  • Let op! Helaas kunnen studenten/docenten die zelf basketballen of training geven/coachen in basketbal niet mee doen.

Wat houdt meedoen in?

Als proefpersoon zal je een aantal filmpjes te zien krijgen van leerlingen die basketballen tijdens de gymles. Hierbij moet je aangeven wat jij zou doen als jij deze les zou geven. Tijdens het kijken naar de filmpjes krijg je een speciale bril op die registreert waar je naar kijkt. Na afloop zal je ook een vragenlijst invullen over o.a. je ervaring met lesgeven en je eigen vaardigheid. Het onderzoek zal plaatsvinden op de Calo/HALO/ALO Amsterdam (voor studenten) of op je eigen school/eigen locatie (voor docenten) en zal ongeveer 1 uur duren.

Let op! Tijdens het onderzoek kun je niet een eigen bril op. Het dragen van lenzen is geen probleem. Dus als je een bril draagt en geen lenzen hebt kun je helaas niet meedoen.

Heb je interesse? Meld je aan via onderstaande link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: