Officieel gestart

Vandaag is het onderzoeksproject Het Oog van de Meester officieel van start gegaan

De komende vier jaar zal het onderzoeksteam hard werken om inzicht te krijgen in de perceptuele bekwaamheid van docenten in het bewegingsonderwijs en in methoden van doelbewust oefenen die het voor studenten en docenten LO mogelijk maakt om hun perceptuele bekwaamheid te verbeteren. Uiteindelijk moet dit leiden tot een nieuw te ontwikkelen digitale leeromgeving voor het oefenen van perceptuele bekwaamheid. Deze digitale leeromgeving zal een plek krijgen in het onderwijs op de hogescholen en in het nascholingsprogramma voor docenten bewegingsonderwijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: